Vi har med sorg erfaret, at det ene af klubbens æresmedlemmer, Jørgen Møller, efter længere tids sygdom er død den 22. maj i en alder af 85 år.

I 1960erne arbejdede Jørgen i reklamebranchen, hvor han samarbejdede med en Bugatti-interesseret kollega, Hans Christian Rasmussen. De to blev en central del af grundlaget for stiftelsen af den oprindelige danske klub, 'Société des Bugattistes Danois'. Vort andet æresmedlem i dag, Erik Koux, var en drivende kraft i dannelsen af klubben, hvor Jørgen Møller blev sekretær. Koux var - ligesom Rasmussen - aktiv Bugatti-kører og blev klubbens formand - 'Monsieur le President', som Jørgen lunt formulerede titlen.

Klubbens primære formål var at arrangere det første internationale Bugatti rally i Danmark, og den store indsats blev klaret af disse tre danske Bugatti musketerer, fint sekunderet af andre Bugatti entusiaster som Jens Nielsen og Jørgen Riber. Det internationale rally i Danmark blev afholdt i 1966 og blev en stor succes med omkring 25 deltagende biler især fra udlandet.

Jørgen var en meget dygtig fotograf, der blandt andet forevigede 1966 ralliet med en stribe fremragende farve-dias. Ved gendannelsen af vores klub danske Bugatti klub i 2018 skænkede Jørgen generøst disse billeder fra 1966 til klubbens samling, og de kan i dag ses på klubbens hjemmeside under 'Gallerier'.

Jørgen var opvokset på Christianshavn, og i årrække deltog han aktivt i det lokalhistoriske arbejde, herunder i bestyrelsen for 'Christianshavns Lokalhistoriske Forening & Arkiv'.

Vi vil huske indtrykket af Jørgen som et beskedent men også særdeles venligt og imødekommende menneske, der gerne delte ud af sine erindringer og sammen med sin hustru Jette altid gæstfrit tog imod i hjemmet på Østerbro.

Æret være Jørgen Henckel Møllers minde.