SØNDERJYLLAND 2024

Sæsonen er i gang og bilerne skal ud på nye eventyr! 2024 står i 100-års jubilæets navn med internationale fejringer af den legendariske type 35. BCDs årlige træf er dog for alle Bugattier; det afholder vi i august 2024 - og destinationen er Sønderjylland med Sønderborg, Broager Land, Løjt, Aabenraa, Tønder og Gråsten blandt seværdighederne.   

I den danske Bugatti klub har vi en stor og langsigtet drøm om at udforske og opleve alle afkroge af den danske rige i vores trofaste biler. Siden genstiftelsen i 2018 har vi således allerede lade os bringe ad udsøgte veje i Nordjylland, Midtjylland, på Fyn, på Bornholm og i Nordsjælland. Sammenlagt har vi til dato kørt omkring 2200 kilometer efter roadbooks og kort og i alt slags vejr.

Men vi er først lige begyndt.

På vores næste tur skal vi til Sønderjylland, det smukke grænseland, der nærmest er en uadskillelig del af vores historie og vores selvforståelse; og en landsdel der samtidig er så særegen.
Med omkring 450 km rute, spændende fra østkysten til vestkysten, vil vi i løbet af træffet få indblik i og nyde det, der kendetegner det Sønderjyske: Landskabet, arkitekturen, kulturen, håndværket, sproget, maden - og sønderjyderne.

Træffet er lukket for tilmelding.